Na ndihmo sot


Në vëmendje

Këshilla

Pika e Zezë

Media dhe Politika

Kulturë dhe Teknologji

Mendime

Jetë

Sport

Shkurt e Shqip

Gjithçka për femrën

Më shumë

Greqia fillon të gjobisë ata mbi 60 vjeç që janë të pavaksinuar!

Nga sot, të moshuarit në Greqi që nuk janë vaksinuar përballen me gjoba mujore. Ata...

400 miliardë $/Irani njofton nisjen e partneritetit strategjik 25 vjeçar me Kinën

Irani dhe Kina kanë nisur zbatimin e një marrëveshjeje të bashkëpunimit strategjik me një afat...

Norvegji: Hidhet në erë një digë 100-vjeçare për të rikthyer popullatat e peshku

Një digë 100 vjeçare që bllokonte lumin Troms në Norvegji është hedhur në erë për...

Jo vetëm Ukraina, Rusia kërcënim edhe për Suedinë. Ushtria suedeze përforcon ushtrinë e saj afër Rusisë

Suedia po përforcon praninë e saj ushtarake në ishullin Gotland, i cili është pjesa më...

Italia ofron 20 mijë leje pune, përfshihen në listë edhe shqiptarët

Italia kërkon punëtor sezonal. Në një njoftim bërë nga Ministria e Brendshme italiane, bëhet me...

Thellë

“Trupi i tij u përcoll me vaj nga të gjithë ushtarët...

“Trupi i tij u përcoll me vaj nga të gjithë ushtarët dhe me gjëmë, sipas zakonit nga të gjithë princat dhe kapedanët…” Marin Barleti Gjergj...

Të Kujtohet?