Në vëmendje


Këshilla

Pika e Zezë

Media dhe Politika

Kulturë dhe Teknologji

Mendime

Jetë

Sport

Shkurt e Shqip

Gjithçka për femrën

Më shumë

Urdhër bizneseve problematike nga Ministrja Hajdari: “Largojnë mallrat serbe që nuk e kanë emërtimin vendosur nga Qeveria Kurti

Ministrja në detyrë e Ekonomisë, Rozeta Hajdari, sot gjatë ditës, ka nxjerrur urdhëresë për bizneset...

Deklaratë e përbashkët e Lobit Euro-Atlantik dhe Unitetit Global Alban 

Deklaratë e përbashkët e Lobit Euro-Atlantik dhe Unitetit Global Alban  31 maj 2020 Ne, dy nga organizatat...

“Luftën e bëjnë shpatat, kurse marrëveshjen paratë.”

Për kënaqësinë e lexuesve tanë kemi përzgjedhur një koleksion përfaqësues nga mençuria e popullit peruan....

“Le ta ndezim këtë qiri!”: Krejt çfarë ndodhi para dhe gjatë nisjes së raketës drejt hapësirës – fillimit historik të SpaceX dhe NASA

NASA dhe SpaceX e Elon Musk kanë rikthyer zyrtarisht “hapësirën tek SHBA-të” me lëshimin e...

Përfundimi i Luftës së parë Ballkanike/ 107 vjet më parë (1913) nënshkruhet ”Marrëveshja e Londrës” – Serbia, Mali i Zi, Bullgaria dhe Greqia dëbojnë...

Si sot, 107 vjet më parë (1913) nënshkruhet ”Marrëveshja e Londrës”, që përfundon Luftën e...

Thellë

Kush ka rënë në tradhëti?

Dilaver Goxhaj Të gjithë shqiptarët anë e mbanë globit janë dëshmitarë të propagandës së ethshme kundër fitores së Lëvizja Vetëvendosje! në zgjedhjet parlamentare të 6...

Të Kujtohet?