40 maturantë që dëshirojnë të studiojnë Shkenca Kompjuterike apo Gjuhë Gjermane në Kolegjin Universum edhe këtë vit përfitojnë financim të plotë të studimeve për 3 vite studimi dhe punësim të garantuar në kompaninë zvicerane “Vision Agency”. 

Projekt ky i ndërlidhjes së Akademisë dhe Industrisë që po implementohet për të dytin vit me radhë nga Kolegji Universum dhe kompania zvicerane Vision Agency. Duke iu mundësuar studentëve financim të plotë të studimeve për 3 vite, punë part-time gjatë studimeve dhe punësim të garantuar pas diplomimit në kompani zvicerane. Aplikimet bëhen përmes këtij linku https://bit.ly/2ZIxjLD.   

Përzgjedhja e studentëve do të bëhet përmes Testit në bazë të drejtimit dhe Intervistës nga Kolegji Universum dhe Kompania Vision Agency. Mëso më shumë https://bit.ly/31kG1A6

Ndoshta ju pëlqen!
Loading...

Afati i fundit 6 Shtator 2019, për më shumë informata ndiqni Kolegjin Universum në rrjetet sociale Facebook & Instagram, kontaktoni në info@universum-ks.org apo  telefononi në +383 44 144 062. – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën e pavarur “MekuliPress”

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. Na ndihmoni!
Loading...