Lideri i ASh-së, Ziadn Sela ka bërë thirrje shqiptarëve që të dalin masovikisht sot në Protestë për rastin Monstra.
Ja thirrja e tij publike ne facebook:
“Të dashur vëllezër dhe motra,
Kur institucionet që ndajnë drejtësinë bien në shërbim të politikanëve që e shtrembërojnë atë, duhet të dilet dhe të protestohet!
Kur liria individuale e dikujt cënohet, Ju duhet të mbroni lirinë tuaj duke e mbrojtur lirinë e tjetrit!
Prandaj, me dinjitet dhe në një protestë paqësore, dilni dhe flisni zëshëm!”
Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.