Ky test do t’ju ndihmojë të zbuloni se si janë mendimet dhe emocionet tuaja tani; thjesht zgjidhni njërën nga këto tre fot

  1. Lëndina

Shprehja “Unë heq dorë” është padyshim një nga ato që askush nuk do të dëgjojë ta thuash! Kuptimi i zgjedhjes suaj është: dashuri, shpresë, mundësi. Ju jeni të vetëdijshëm për kufizimet tuaja, por, në të njëjtën kohë, besoni në mundësitë që shfaqen. Eshtë e vërtetë, ju pëlqen të ëndërroni dhe të endeni me mendjen tuaj, në thelb ju e bëni për ta bërë jetën tuaj më të gjallë. Kush ju gjykon nuk ju njeh fare! Lëndina në natyrë përfaqëson shpresën që është brenda jush.

  1. Rruga me lule

Ju jeni një person me shumë aspirata. Nëse filloni një projekt, duhet ta përfundoni. Njihni forcën dhe brishtësinë tuaj, meritat dhe mangësitë tuaja, guximin dhe kufijtë tuaj. Në fund të fundit, edhe lulet përjetojnë një fat të ngjashëm. Por ju jeni gati të ngriheni. Nuk është rastësi që lulja përfaqëson premtimin e jetës së natyrës që përtërin çdo vit; më e mira e asaj që ka jeta për të ofruar; shëndeti “lulëzon” pas sëmundjes, një aktivitet i suksesshëm është “lulëzimi” i një periudhe pune të fortë. Rrugët me lule paraqesin aspiratat që keni.

  1. Qeni

Ju keni një mendje shumë të hapur dhe përballeni me çdo sfidë si një mundësi, duke jetuar një jetë të guximshme! Përballeni me të panjohurit pa paragjykime. U jepni njerëzve ndjenjën se mund të mbështeten tek ju për t’i trajtuar të gjithë me të njëjtin respekt. Ju jeni besnikë përkundër gjithçkaje dhe të gjithëve dhe gjithashtu keni aftësinë e mrekullueshme për të falur. Ju jeni të pazëvendësueshëm për miqtë tuaj! Qeni jashtë përfaqëson ndjenjën e besnikërisë dhe besimit që karakterizon mbretërinë tuaj të brendshme.

Ju pëlqen!

 

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.