ZAF, S’KA ÇKA I BËN GJYKATA SPECIALE LUFTËS TËNDE ÇLIRIMTARE!

Sheradin Berisha


Nëna – bashkë me babain që nuk jeton më, na rritën me shumë mund e sakrificë, por nuk u përkulën dot kurrë, as në vitin 1981 – 83 kur ia burgosën tre djemtë, as në vitet 90’ta kur ia bastisnin shpeshherë shtëpinë, policia dhe UDB’a serbe, as gjatë luftës çlirimtare të UÇK-së kur të 4 djemtë i kishin në ballë të çdo situate!

Ju pëlqen!

Dhe Nëna nuk do të ligshtohet as sot kur djali dhe vëllai ynë, Zafa – mori ftesë nga prokuroria e dhomave të specializuara në Hagë! Ajo e sfidoj të keqen në çdo kohë, dhe qëndroj e pamposhtur!


Zaf – vëllaçko, gjykata speciale s’ka cka i bën luftës tënde çlirimtare! Jemi me Ty!


Zafir Berisha-Nje jete per Kosove-Tetor-2012

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Vetëfinancohemi! Kemi shumë nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. NDIHMONA sot me vetëm 1 Euro!