“Është e vështirë ti çlirosh budallenjtë nga zinxhirët të cilët ata vet i nderojnë.”

“Miqësia është martesa e shpirtit dhe kjo martesë është e paprekshme nga ndarja.”

“Lotët janë gjuha e heshtur e pikëllimit.”

Ju pëlqen!

“Natyra gjithmona ka pasur më shumë forcë se sa edukimi.”

“Nuk është dashuria ajo që duhet të përshkruhet si e verbër, por egoizmi (dashuria për veten).”

“Nëse Zoti nuk do të ekzistonte, do të ishte e nevojshme të shpikej.”

– Voltaire

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.