MekuliPress publikon reagimin publik të dërguar në redaksinë tonë. Po e botojmë pa asnjë ndërhyrje:

REAGIM
ju lutem redaksi e nderuar të me lejoni që ta sqaroj per opinionin në lidhje me lakimin e emrit Tim ne postimin e Drin Zatriqit!

“Quza art” ka lidhur një kontrat me RTK për realizimin dhe distribuimin e emisionit “krejt ashiqare”,emisioni ka qen kamer e fshehur,ku “viktimat” jan ftyra publike.
Sipas marrëveshjes emisionet duhej të xhirohen per për gjithë sezonën dhe të transmetohen pasi që të grumbullohen 30 kamera te fshehura!
Në RTK jan transmetuar 15 emisione me nga dy kamera te fshehura për emision!
Të gjitha emisionet pas transmetimit në Rtk,jan
postuar edhe në kanalin YouTube!
asht një genjeshtër e madhe të thuhet qe jan marr parat pa u transmetu fare emisioni!
Tek e fundit e gjithë kjo situat asht lehtësisht e mundur të vertetetohet!
Ja ku e keni linkun e të gjitha emisionëve në YouTube të transmetuara me logon e RTK-së!

Ndoshta ju pëlqen!

Heset Quza

https://youtu.be/EYiWmkYJUWc

 

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!