MËRGATË- NJOFTIM I RI

Nëse nuk e gjeni emrin në listë dërgoni ankesë bashkë me aplikacionin dhe dokumentet qe keni aplikuar në këtë email:
info@pzap-ks.org

Afati për ankesë është sot deri në orën 18:00.
Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.