Ekskluzivisht Hera e parë tek ku mendohet qe janë vorreza masive e viktimave të Masakres së Tivarit ku jan vrarë mizorisht 4000 shqiptarë .
/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress 

Ekskluzivisht Hera e parë tek ku mendohet qe jan vorreza masive e viktimave të Masakres sê Tivarit ku jan vra mizorisht 4000 shqiptar ne pabesi rrëfejn per ju Elvedin Dado Zaganjor,Gazmend Çitaku dhe Naim Flamuri dhe Sami Flamuri kamera ;Gëzim Mavrićhttps://youtu.be/ywyGCbH7GCw

Slået op af Sammi Dulcigno i Søndag den 24. marts 2019

/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]