Lëvizjes Vetëvendosje i është bashkuar simboli i pathyeshmërisë së gruas shqiptare, Vasfije Krasniqi Goodman. Vasfije Krasniqi – Goodman është një aktiviste e guxmishme shqiptare për të drejtat e grave në Kosovë.

Zonja Vasfije u bë e njohur teksa doli publikisht dhe foli për përjetimet e saj nga ushtria dhe policia serbe në vitin 1999.

Vasfija Krasniqi Goodman, do të jap një kontribut të madh sidomos në realizimin e të drejtave të grave në Kosovë dhe të mbijetuarave të keq-trajtimit nga ana e aparatit shtetëror serb.

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.