MekuliPress ju fton të dëgjoni këngën e Agim Llapashticës (Gima), “Veni jem”. Artisiti shqiptar me sukses bashkëlidhë tradicionalën me bashkëkohoren, shkruan MekuliPress. Përpos muzikës ritmike e plot jetë, kemi edhe nje tekst me mesazhe largëhedhëse. Pamorja, poashtu, është e këndshme, ku nuk mungojnë rilindasit shqiptar, identititeti i shqiptarëve dhe poetët e spikatur shqiptar. Më poshtë Videokënga: 

Teksti dhe Komponimi: Gima (Agim Llapashtica)
Regjia: Ylber Yascha Mehmedaliu
Inqizimi dhe mixi: Pellumb Ballata (homebasesound)
Aranzhmani: Leonard Canhasi dhe Gima (Agim Llapashtica)
Kitare akustike dhe Vokal: Gima (Agim Llapashtica)
Kitare elektrike: Leonard Canhasi
Bas kitare: Arttea Bajri
Bateri: Teoman Ukqa

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.