Gazmend Freitag, artist shqiptar i vlerësuar dhe i pranuar nga akademia e arteve në rrafshin ndërkombëtar, pos që na sjellë prodhime të këndshme, provokative, qortuese e shumëdimenzionale artisitike, ai në publik sjellë edhe prodhime me motive historike, kulturore e sociale të karakterit kombëtar shqiptar.

Këto prodhime me vlera të larta artisike kanë një “gjuhë” të kuptueshme dhe komunikojnë lehtësisht me publikun kombëtar dhe atë ndërkombëtar, shkruan MekuliPress.com.

Portreti  i shqiptares së re nga Kosova, apo siq e quan artisti i madh “Kosovarja e re”, është portretizuar me laps. Kjo vajzë e re shikon diku larg në distancë, metaforikisht: ajo shikon drejt të ardhmës. Në fytyrën e saj shprehen pyetjet: Si do të duket e ardhmja për mua, për familjen time, për miqët e mi? Çfarë do i sjellë ajo mëmëdheut tim?/MekuliPress/

Ju pëlqen!

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.