Dr. Alban Y. Neziri emërohet Profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universität Bern!

Shkenctari me dy doktoratura në shkencën e mjekësisë, Profesor i asociuar në Danimarkë dhe Docent i gjertanishëm në Fakultetin e Mjekësisë në Universität Bern, nga sot me vendimin e Universität Bern, mbanë titullin:
Prof. Dr. med. et sci. et phil. Alban Y. Neziri.

Urime nga MekuliPress!

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.