Në këtë botë me fitues vulgarë dhe të pandershëm, paragjykues të rremë dhe oportunistë, njerëz të rëndësishëm që pushtojnë pushtetin dhe injorojnë të tashmen, në këtë botë me neurotikë të suksesit, në gjithë këtë antropologji të fituesit, unë zgjedh humbësin.

-Pier Paolo Pasolini

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!