“Unë flas spanjisht me Zotin, italisht me gratë, frengjisht me burrat, dhe gjermanisht me kalin tim.”

| Carlo i V i Asburgo-s |

Mbreti i dashuruar pas vetmisë por një personalitet i madh i historisë, Carlo i V i Asburgo-s (1500-1558), mbret i Spanjës dhe i kolonive të saj në Amerikë, arqidukë i Austrisë e perandor i perandorisë së Shenjtë Romake. Mbretëria e tij qe aq e shtrirë sa thuhej se mbi të nuk perëndonte kurrë dielli.
/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
[wpedon id=16879]