Poezi nga Dritëro Agolli

Të dua si jetën time, madje edhe më shumë
dëshiroj sinqerisht që unë të vdes dhe ti të jetosh.

Unë edhe i vdekur do të ndjek për të parë
buzëqeshjen tënde.

Ndoshta ju pëlqen!
Loading...

Megjithëse kjo buzëqeshje, brenda errësirës
së varrit nuk duket.

Por unë do të bëj të pamundurën, qoftë
edhe me anën e një future, që do të dalë
nga kockat e mia.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. Na ndihmoni!