“Një person i qetë dhe i vetmuar ka vrojtime dhe përvoja të cilat në të njëjtën kohë janë më depërtuese dhe më të paqarta se sa ato të një njeriu të shoqërueshëm; mendimet e tij janë të rënda, të huaja dhe asnjëherë nuk janë pa ndonjë nuancë trishtimi…

Vetmia e ushqen atë që është origjinale, e guximshme, e bukur dhe poetike. Por vetmia gjithashtu e ushqen edhe atë që është perverse, e papërshtatshme, absurde dhe e ndaluar.”

Thomas Mann, “Death in Venice” /MekuliPress/ – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën e pavarur “MekuliPress”

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]