E kush mund të të njohë më mirë se vetja. Sidoqoftë, në secilin prej nesh ka qoshe të fshehura që ne vetë nuk i njohim.

Kjo është pikërisht arsyeja pse janë krijuar teste të thjeshta, por shumë efektive. Ato do t’ju ndihmojnë të shikoni veten dhe karakterin tuaj nga një këndvështrim pak më ndryshe. Në një farë mase, ato ju lejojnë të njihni veten. Zgjidhni filxhanin tuaj!

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.