Testet psikologjike, iluzionet vizuale dhe imazhet që vëzhgojmë pa u menduar, dëshmojnë shumë për personalitetin tonë, por edhe për mënyrën se si jemi në marrëdhëniet tona me njerëzit e jetës. Imazhi i mëposhtëm nga Oleg Shupliak përbëhet nga katër elementë të ndryshëm, secili prej të cilëve është në gjendje të thotë shumë për emocionet tona dhe mënyrën se si sillemi në një marrëdhënie. Ajo që shihni së pari në imazhin e mëposhtëm, tregon konkretisht se çfarë ju tërheq më shumë kur bini në dashuri.

Çfarë shihni së pari? Ajo që ju duket më tërheqëse për tjetrin është gjuetia. Kjo do të thotë që ju kënaqeni ditët e para që dilni me dikë përpara se lidhja të bëhet serioze dhe formale. Megjithatë, dashuria mund të jetë shumë më e thellë se ndjenjat e para entuziaste të cilave u jepni gjithë peshën tuaj.

Çifti Nëse keni parë fillimisht një çift, do të thotë që kur bini në dashuri, ju tërheq më shumë siguria. Ju mund të dëshironi të dukeni të lezetshëm dhe beqar herën e parë në lidhjen tuaj, por ajo që ju duhet vërtet është të ndërtoni një marrëdhënie jete. Aq sa nuk doni ta pranoni!

Ju pëlqen!

Një varkë bosh Kur bini në dashuri, tërhiqeni nga e panjohura. Ju pëlqejnë vështirësitë dhe aventurat dhe kjo është ajo që ju intrigon më shumë në një marrëdhënie të re, edhe nëse ajo përfshin rreziqe. Ju pëlqejnë rreziqet dhe jetoni larg zonës suaj të rehatisë.

Një varkëtar Nëse e keni parë fillimisht varkëtarin, do të thotë se personi me të cilin jeni në një lidhje, dëshironi t’jua largoni të gjitha frikërat dhe pasiguritë. Ju dëshironi të nxirrni një version më të mirë të vetes, por është e rëndësishme të dini se vetëm ju do të jeni në gjendje të zbuloni versionin tuaj më të mirë.

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.