Ditët e fundit ka patur një rritje të ndjeshme të temperaturave në vendin tonë. Ekspertët bëjnë thirrje për kujdes, ndërsa na japin edhe disa këshilla.

-Mos ekspozoni fëmijët në diell deri në moshën gjashtë muaj

-Përdorni kapelë me strehë të gjerë për të gjitha moshat

Ju pëlqen!

-U lagni flokët shpesh

-U vini syze dielli me filtra të veçantë mbrojtjeje, të certifikuar me markën CE

-Përdorni produkte për fëmijë me faktor mbrojtës jo më pak se 20, dhe në javën e parë të ekspozimit në diell përdorni produkte rezistente ndaj ujit dhe djersës me faktor mbrojtës jo më pak se 50

-Vishni rroba të gjera prej pambuku ose liri.

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.