Çfarë është 5G dhe kush janë fatalitetet që shkakton në trup ky opsion i ri koneksioni. Artikulli i astrofizikantes Giuliana Conforto sqaron më së miri se sa vrasës është ky rrjet për qëniet humane dhe pasojat që sjell në shkatërrimin e një pjesë të mirë të organeve më të rëndësishme të trupit. Mutacionet e ADN-së, dëmi mitokondrial, kanceri, (kafkat e fëmijëve marrin më shumë rrezatim), problemet e kujtesës, ndryshimet e spermës dhe infertiliteti, dhimbje koke, migrenë, zhurma në veshë, ADHD, ankth, depresion, sëmundje të zemrës dhe diabeti tipi 2 janë një pjesë e sëmundjeve që shkakton kjo valë në trupin e njeriut. Sistemi 5G është një rrjet WiGig Wireless që vepron në spektrin 60GHz me një shpejtësi download deri në 10Gbps në krahasim me shpejtësinë 4G të shkarkimit të 10Mbps.

Sidoqoftë, frekuenca prej 60 GHz është frekuenca në të cilën molekulat e oksigjenit lëkunden. Në 60 GHz, 98% e energjisë së transmetuar 5G do të thithet nga oksigjeni atmosferik i cili ndryshon vetitë orbitale të elektroneve të molekulave të oksigjenit. 60 GHz është frekuenca thithëse e molekulave të oksigjenit. Molekulat e oksigjenit kanë elektrone që ndahen me njëra-tjetrën. Oksigjeni është një molekulë diatomike. Ajo që ne thithim janë dy molekula oksigjeni të lidhura së bashku me elektronet që ato ndajnë. Kur molekula e oksigjenit goditet me valë 5G në 60GHz, këto valë ndikojnë në vetitë e rezonancës orbitale të atyre elektroneve të përbashkëta. Janë këto elektrone të përbashkëta që lidhen me hemoglobinën në gjakun tonë. Kur oksigjeni është ndalur, ai nuk lidhet më me hemoglobinën dhe mioglobinën (molekula që mbajnë oksigjen) dhe për këtë arsye nuk do të jetë në gjendje të transportojë oksigjenin në mitohondrinë e qelizës. Pa oksigjen, mëlçia bëhet e ngjeshur dhe trupi dhe truri, fillon të dështojë për shkak të mbytjes së ngadaltë.

Meqenëse truri është organi i trupit më i ndjeshëm ndaj mungesës së oksigjenit, mosmarrja e mjaftueshme e oksigjenit në tru do të shkaktojë hipoksi cerebrale. Simptomat e hipoksisë cerebrale variojnë nga të buta në të rënda.

Ju pëlqen!

Simptomat e buta përfshijnë:

1.Çrregullime konjitive 2.Humbje e përkohshme e kujtesës 3.Aftësia e zvogëluar për lëvizjen e trupit 4.Vështirësi për t’i kushtuar vëmendje 5.Vështirësi në marrjen e vendimeve të mira

Simptomat serioze përfshijnë: 1.Të fikët 2.Konfiskim 3.Komë 4.Vdekja e trurit

Çfarë kanë të përbashkët 5G dhe maskat, të dyja çojnë në privim të oksigjenit! Maskat luajnë një rol tjetër në kufizimin e aftësisë suaj të frymëmarrjes. Nuk është e mundur të nxirret sasia normale e ajrit për të mbushur të gjithë mushkëritë. Kështu që ju përfundoni duke marrë më pak oksigjen sepse po merrni më pak ajër.

Spektri 4G fillon nga bandat e frekuencës prej 700 MHz deri në 5 GHz. Në krahasim me frekuencat nën 5 GHz të përdorura më parë nga pajisjet mobile, teknologjia e valës milimetër lejon transmetimin në frekuenca midis 30 GHz dhe 300 GHz. Këto frekuenca quhen valë milimetër sepse ato kanë gjatësi vale midis 1 mm dhe 10 mm, ndërsa gjatësia e valëve të radios që aktualisht përdoren nga telefonat inteligjentë janë kryesisht disa dhjetëra centimetra .

Efektet shëndetësore të ekspozimit kumulativ ndaj rrezatimit të frekuencës radio me intensitet të ulët përfshijnë:

· Mutacionet e ADN-së · Dëmi mitokondrial · Kanceri, kanceri (kafkat e fëmijëve marrin më shumë rrezatim) · Problemet e kujtesës dhe njohja · Ndryshimet e spermës dhe infertiliteti · Dhimbje koke, migrenë, zëri në veshë · ADHD · Ankth · Depresion
· Sëmundja e zemrës · Diabeti tip 2

Rrezatimi i radiofrekuencës / mikrovalës (RF / MW) ndikon në sinjalet e rezonancës Schumann të cilat janë mekanizmi me të cilin aktivizohet prodhimi i melatoninës. Frekuencat gjithashtu ndikojnë në aftësinë e trupit për të prodhuar vitaminë D (mungesa e vitaminës D shkakton ftohjen dhe gripin për shkak të sistemeve të dobësuara të imunitetit. Kjo është arsyeja pse njerëzit janë të prirur ndaj ftohjes dhe gripit në sezonin e dimrit).

Rrezatimi elektromagnetik në intervalin e frekuencës së mikrovalës absorbohet nga uji, yndyrnat, sheqernat dhe disa molekula të tjera, dridhjet pasuese të të cilave prodhojnë nxehtësi. Ngjashëm me furrat me mikrovalë që gjenerojnë rrezatim në një frekuencë prej rreth 2.45 GHz (energjia e mikrovalës shndërrohet në energji termike duke bërë që molekulat e ujit të lëvizin mbrapa dhe me radhë përafërsisht.

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.