Të rinjtë e Lëvizjes Vetëvendosje kanë vendosur flamuj kombëtar në hapësirën e qytetit të Ferizajt, kështu duke i dhënë një pamje krejt tjetër qytetit, shkruan MekuliPress.com E ndër të tjerat me rastin e kësaj festeje edhe fëmijët ishin ata që i’u gëzuan daljes së tyre në qytet, ngase edhe për ta ishte menduar të bëhej diçka në këtë aktivitet.

©MekuliPress/ Dhuro sot vetëm 1 euro dhe shpëtoje MekuliPress. Ndihmo gazetarinë e pavarur nga partitë politike dhe oligarkët. FOTO: No copyright infringement is intended.