AKREPI
Akrepët gjithsesi janë në përparësi kur është fjala për seksin dhe epshin. Akrepët thjesht rrezatojnë joshje dhe lehtë i bëjnë për vete partnerët, mirëpo ndodh shpesh që dashnorin ta fusin në lojën e tyre, mund të ndikojnë në skajshmëri të ndryshme, andaj për këtë shkak janë të afta edhe t’i kënaqin partnerët me kërkesa të shumta të imagjinueshme dhe të paimagjinueshme dhe me afinitete seksuale, kështu që seksi me to është i paharrueshëm. Akrepi pëlqen të provojë eksperienca të reja, nuk i shpalos lehtë aspektet e fshehta seksuale të karakterit të tij, por i tregon ngadalë-ngadalë. Çdo aktivitet i tyre seksual karakterizohet nga spontaniteti dhe pasioni i fortë. Këta njerëz kanë një temperament shpërthyes .

GAFORRJA
Emocionet dhe epshi te ta janë të lidhura ngushtë, andaj në seks fusin energji të mëdha dhe i japin rëndësi të madhe. Duke pasur parasysh që aq shumë e angazhojnë veten në marrëdhënie seksuale, kanë prirje për maratonë seksuale, gjë që ofrojnë përvojë të paharrueshme për secilin partner që ka pasur rastin të kalojë një natë të zjarrtë me to. Intuita e tyre u tregon nevojat e partnerit në shtrat dhe mundohet që ta bëjnë të lumtur. Kjo nuk është shenja e cila pëlqen të lidhet me zinxhirë dhe të fshikullohet. Gaforrja kërkon siguri, kështuqë merreni shtruar dhe bëni atë që ju pëlqen me të kur ajo është e shtrirë. Gaforrja kërkon besim, stabilitet dhe siguri. I pëlqen errësira dhe seksi pas konsumit të një vakti të mirë në vende të rehatshme, larg syve kureshtarë. Është romantike, e ndjeshme dhe tepër përkushtuese. Bën gjithçka për të pasur një partner sa më të të gëzuar dhe besnik. Zgjedhjet e gabuara e rrëzojnë psikologjikisht duke i ulur vetëbesimin.

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.