Kosova

Kemi nevojë për shpërndarje ta sheh e gjithë bota se çfarë ka bërë serbia në Kosovë.Kështu që sa të mundeni shpërndajeni.

Slået op af Shqipëri O Nënë i Søndag den 13. januar 2019
*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]