Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim dhe Admovere kanë mbajtur një protestë tek Rektorati i Universitetit të Prishtinës.

Në shenjë pakënaqësie të pranishmit në protestë kanë hedhur baltë në muret e këtij institucioni.

Me këtë rast u tha se kjo është fytyra e vërtetë e Universitetit të Prishtinës.

Ju pëlqen!

Ata kanë kërkuar shkarkimin e Këshillit të Etikës së UP-së, që nuk kanë trajtuar rastet e profesorëve me plagjiaturë.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!