Të ardhurat nga abonimet ishin 2.38 miliardë euro, ose 23% krahasuar me një vit më parë.

Spotify e mbylli tre mujorin e pare e 2022 me 182 milionë abonentë me pagesë, një rritje me 15% krahasuar me një vit më pare por më pak sesa pritej nga analistët.

Por kompania tha se kjo erdhi si rezultat i largimit nga Rusia dhe humbjes së 1.5 milionë abonentëve për shkak të saj.

Ju pëlqen!

Të ardhurat nga abonimet ishin 2.38 miliardë euro, ose 23% krahasuar me një vit më parë.

Në tërësi platforma numëron 422 milionë përdorues aktivë në ditë dhe 4 milionë podcaste. Në tre mujorin e dytë të 2022, kompania pret që numri i përdoruesve aktivë të arrijë në 428 milionë dhe 187 milionë abonentë me pagesë.

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.