Sot bëhën plotë 16 vjet nga vrasja mizore e
ish-ministres se punëve të jashtme të Suedisë, Anna Lindh.
Anna ishte një grua dhe politikane jashtëzakonisht e fortë dhe e guximshme që fuqishem ngriti zërin e saj për çeshtje të rendësishme jo vetëm në Suedi por kudo në botë. Vrasja e saj nga një ekstremist serb tronditi gjithë botën, dhe posaçerisht Kosoven dhe shqiptarët për të cilët mbeshtetja e saj ishte jetike.
Anna Lindh ishte një nga ministrat e jashtëm evropian që me se shumti i bëri presion botës perendimore për të ndaluar spastrimin etnik të Serbisë në Kosovë.
E përkujtojmë me respekt dhe përulësi miken e madhe të shqiptarëve, kujtimi i të cilës është përjetësuar me lirinë e Kosovës.

🌹

Lëvizja VETËVENDOSJE! Norvegji

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]