SINDIKATA E PAVARUR E RTK-SE
Sindikata e Pavarur e RTK-se (SPRTK) fton mediat qe ta ndjekin takimin e neserm, te ores 10, te Komisionit Parlamentar, ku pritet te diskutohet kerkesa e Sindikates rreth ligjshmerise se perzgjedhjes se drejtorit gjeneral te RTK-se.
Nesër, me datë 27 Tetor 2020, do të takohet Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media.
SPRTK pret që në këtë takim të shqyrtohet kërkesa e Sindikatës për interpretim të ligjshmërisë së përzgjedhjes sē drejtorit gjeneral të RTK-së.
Lidhur me këtë çështje, të bashkangjitur gjeni shkresën e Kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani, drejtuar Komisionit.
Sindikata fton mediat që ta përcjellin këtë takim i cili fillon në ora 10, në sallën nr. 302, të Kuvendit.
Me respekt,
SPRTK
©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.