Përdoruesit e WhatsApp mund të fshijnë mesazhet e dërguara gabimisht brenda pak sekondave. Në këto raste, në ekranin e dy përdoruesve del që është fshirë dhe nuk ka mënyrë për tu kthyer.

Por është zbuluar një mënyrë për të rikthyer gjithcka është thënë dhe nuk është lexuar. Kjo gjë do bëjë që 1 miliardë përdoruesit e aplikacionit WhatsApp të kujdesen mirë para se të shkruajnë dicka pasi zbulohet shumë shpejt.

Si të ktheni mesazhet e fshira?

1-Fshini aplikacionin WhatsApp nga aparati juaj iPhone ose Android

2-Ri shkarkojeni sërish

3-Bëni “restore” bisedat/MekuliPress/

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]