“Mbi të gjithë vendin, nga kulturat më popullore e deri tek sistemet e propagandave, ekziston një presion i vazhdueshëm për ti bërë njerëzit të ndjehen që ata janë të pashpresë dhe se i vetmi rol që mund ta kenë është të miratojnë vendime dhe ti konsumojnë ato.”

“Ne nuk duhet të kërkojm heronjë. Ne vetëm duhet të kërkojmë ide të mira.”

“Për të pushtetshmit, krime janë ato të cilat të tjerët i bëjnë.”

Ndoshta ju pëlqen!
Loading...

“Nuk është islami radikal ajo që e shqetëson SHBA-në, por pavarësia e tij.”

“Si është e mundur që të kemi kaq shumë informacione dhe të dijm kaq pak?”

Noam Chomsky – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën e pavarur “MekuliPress”

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. Na ndihmoni!
Loading...