Kjo eshte nje shtepi e vjeter, e ruajtur dhe restauruar e shekullit te 13-te ne nje province te Frances. Aty nuk eshte luajtur as teater, as film, as opera. Nuk eshte as muze me vepra arti. Nuk eshte as shtepia e ndonje figure te artit apo letersise franceze. Nuk kam njohuri nese eshte e ndonje fisniku te epokes. Eshte vetem nje shtepi e vjeter. Te vetmen vlere ka pikerisht vjetersine.

Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

Ky eshte treguesi i nje populli me kulture, populli elitar, qe nuk e varros kujtesen historike te kombit te vet.
Kurse ketu…
Ketu eshte Shqiperi, eshtë Kosove, dhe kjo i permbledh te gjitha.


/MekuliPress.com/ Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]