“Guximi nuk është të kesh forcë për të shkuar përpara. Guxim është të shkosh përpara kur nuk ke forcë.”
– Napoleon Bonaparta

“Nëse ne s’kemi paqe, kjo është për shkak se kemi harruar që ne i përkasim njëri – tjetrit.”
– Nëna Terezë

“Sado e thjeshtë që një femër mund të jetë, nëse e vërteta dhe ndershmëria janë të shkruara në skalitura në fytyrën e saj, ajo do të jetë e bukur.”
– Eleanor Roosevelt

Ju pëlqen!

“Kurrë s’kam takuar ndonjë njeri aq injorant sa të mos mësoj asgjë prej tij.”
– Galileo Galilei

“Asgjë nuk është e përhershmë në këtë botë të ligë, madje as problemet tona.”
– Charlie Chaplin

“Ai që mund të ketë durim, mund të ketë çdo gjë që dëshiron.”
– Benjamin Franklin

“Shpata mund ti fitojë territoret, por jo edhe zemrat.  Forca mund ta përkul kokën por jo edhe mendjen.”
– Mirza Tahir Ahmad

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.