Fakti që kanë lënë Kosovën dhe punojnë punë fizike në perëndim kjo nuk e zbehë aspak personalitetin dhe vlerat që kanë shqiptarët që jetojnë në Evropë.

Shumë të rinj shqiptarë kanë kryer universitetet në Kosovë, por në pamundësi që të gjejnë një vend pune kanë shkruar në perëndim që të punojnë dhe të sigurojnë një të ardhme më të mirë për fëmijët e tyre.

Në mesin e tyre është edhe Gazmend Geci i cili disa vite lufte në Kosovë, është detyruar të lë vendlindjen dhe të udhëtojë për punë në Gjermani.

Ju pëlqen!

Edhe ai si shumica e shqiptarëve punojnë punë fizike në këtë vend.

Të hënën gjatë punës Gazmendi ka hasur në një piano të braktisur diku në Gjermani. Duke qenë se Gazmendi ka njohuri edhe për artin dhe muzikën për një moment ka lënë punën dhe ka ekzekutuar në piano disa melodi të këngëve shqipe.

Ai madje është futur live në facebook, duke interpretuar disa këngë që në Kosovë janë shumë të pëlqyeshme.

 

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.