Së fundmi në Sanxhakun e shqiptarëve, ne sanxhakun autokton kanë filluar që dasmat e tyre ti bëjnë me muzikë shqiptare, duke e kthyer kulturen tonë, të cilën me dhunë e përmbysi Serbia.

Shikojeni videon për më shumë, dhe ne dëshirojme që të gjithë ti inkurajoni dhe ti mbështetni që të kthehen tek autoktonia.
/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

VIDEO:

/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

/MekuliPress/ Nëse e keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike.
Loading...
[wpedon id=16879]