Shqipëria është renditur e 15-ta si një ndër vendet më të mira në botë për të punuar në distancë, në garën e madhe mes 111 vendeve në nivel botëror.

Gjithashtu, në këtë klasifikim, Shqipëria është në vendin e 9-të në renditjen evropiane, sipas motorit kryesor të kërkimit të udhëtimeve në botë.

©MekuliPress/ Dhuro sot vetëm 1 euro dhe shpëtoje MekuliPress. Ndihmo gazetarinë e pavarur nga partitë politike dhe oligarkët. FOTO: No copyright infringement is intended.