“Zoti i ka krijuar femrat vetëm e vetëm për t’i zbutur meshkujt. Vajzat mësojnë të ndjenjë më me lehtësi nga ç’mësojnë burrat të mendojnë.”

“Secili njeri është fajtor për të gjitha të mirat që nuk i ka bërë”

“Ai kaloi një pjesë të natës duke shkruar vargje në gjuhën hurone për të dashurën e zemrës; sepse duhet ditur që s’ka vend në këtë botë ku dashuria të mos i ketë bërë dashnorët poetë.”

Volter, “Shpirtçiltri” – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]