Deputetët sot kanë votuar shpërndarjen e Kuvendit.

Me 89 vota për u bë shpërbërja e Kuvendit.

Në sallë ishin 106 deputetë.

***

Me 103 vota kanë votuar sot deputetët e Kuvendit të Kosovës për ratifikimin e marrëveshjes Financiare për IPA 2018 ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian.

Pikë tjetër e rendit të ditës është shqyrtimi i propozimit të grupit të deputetëve për shpërndarjen e legjislaturës së gjashtë të Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Pro shpërndarjes duhet të votojnë së paku 2/3 e deputetëve ose 80 vota, e cila e përcakton edhe kuorumin.

Kuvendi ratifikon marrëveshjen financiare IPA 2018 

Kanë filluar të mblidhen në Kuvend të Kosovës deputetët për seancën e jashëzakonshme ku do të votohet për shpërndarje

Seanca e jashtëzakonshme për shpërndarje është paraparë që të fillojë në orën 10:00, derisa do të diskutohet për dy pika të rendit të ditës.

Fillimisht votohet për marrëveshjen IPA, derisa si pikë e dytë është shpërndarja.

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]