Qendra e Botimeve për Diasporën ka njoftuar se ka filluar shpërndarja e teksteve shkollore në SHBA, të cilat janë dërguar nga Shqipëria, informon MekuliPress

“Tekstet shkollore për mësimdhënien në Diasporë, të cilat u dërguan nga Qendra e Botimeve për Diasporën të mërkurën e shkuar për në SHBA, nën kujdesin e veçantë të ambasadës shqiptare atje, kanë filluar të shpërndahen në të gjitha shkollat shqipe në SHBA”, ka njoftuar Qendra e Diasporës.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!