Shkodra e shkatërruar nga pushtimi malazez. Kalaja e Rozafatit, 21 tetor 1913! /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress


Shkodra,21 tetor 1913!
Koleksioni i Albert Kahn

/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]