Ky trajtim nuk do të jetë si të tjerët.

“Ne besojmë që brenda një viti do ofrojmë një trajtim komplet për shërimin e kancerit”-kjo është një deklaratë e guximshme e bërë nga Dan Adrior, kryetar i një kompanie izraelite e njohur si Evulocioni Bioteknologjik i përshpejtuar.

Adrior po flet për një trajtim para-klinik që po e quajnë ‘MuTaTo’, që u zhvillua nga Ilan Morad bashkë me ekipin e tij hulumtues, një mënyrë për doktorët dhe shkenctarët për t’i trajtuar qelizat kancreogjene, raporton “Natural Soulution Magazine”.

Por problemi është këtu, metoda e tyre deri më tani ka pasur rezultat vetëm në provat tek kafshët dhe ende nuk ka arritur rrugën për të shkuar deri tek një publikim, për shkak se deri më tani janë publikuar shumë trajtime dhe ilaçe ku njerëzit i kanë mbajtur shpresat, transmenton lajmi.net.

Çka është MuTaTo?

Ardior pretendon se MuTaTo i cili qëndron për multi toksinat, do të jetë efektiv që nga dita e parë, i cili do të zgjasë për disa javë dhe nuk do të ketë afekte anësore, dhe mbi të gjitha do të ketë një çmim më të ulët, në krahasim me trajtimet tjera. – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]