hkencëtarët kanë zhvilluar një medikament të ‘kalit të Trojës’, që mund të eliminojë qelizat e kancerit.

Qasja e re përfshin lidhjen e një trajtimi kimioterapeutik me yndyrën, të cilat përdorin tumoret si lëndë djegëse.

Yndyra merret nga qelizat malinje me terapinë e eliminimit të qelizave të kancerit. Sapo të futet brenda një tumori, ilaçi aktivizohet dhe i mposhtë ato.

Hulumtuesit testuan qasjen duke përdorur paclitakselin e medikamentit. Ky trajtim eliminon kancerin e eshtrave, pankreasit dhe zorrës së trashë, sipas testimeve të kryera në minj laboratorik. Hulumtimi u krye nga Universiteti i Northwestern dhe udhëhiqej nga Dr Nathan Gianneschi, profesor në Departamentin e Kimisë.

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]