Nëna është personi më i çmuar në jetën e çdo personi.

Është personi që na ka bartur në barkun e saj për nëntë muaj dhe na i din të gjitha të mirat e të këqijat, por edhe na i falë të gjitha gabimet, transmeton Telegrafi.

Pavarësisht personave që bëhemi, ne gjithmonë e kemi dashurinë e nënës – dashuri e cila nuk din të harxhohet, por vetëm shumëfishohet çdo ditë.

Ju pëlqen!

Për t’jua rikujtuar rëndësinë që ka nëna në jetën tonë, më poshtë ju sjellim disa shenja që tregojnë se e keni nënën më të mirën në botë!

Ne nuk i tregojmë nënës mjaft shpesh se sa shumë e dashurojmë dhe e vlerësojmë. Momenti i duhur për ta bërë këtë është TANI!

– Asnjëherë nuk do ta gjeni veten duke pasur të ftohët jashtë sepse nëna është ajo që kujdeset të visheni mirë dhe t’i përshtateni motit

– Nëna është ajo që gjithmonë ka diçka të shijshme të gatshme për ta ngrënë dhe sigurohet që asnjëherë të mos jemi të uritur

– Nëna është alarmi më i lezetshëm në botë sepse na zgjon nga gjumi pothuajse çdo mëngjes, duke u siguruar që të mos vonohemi për shkollë apo edhe për punë

– Sado interesante që t’ju duket, faktikisht nëna është ajo që gjithmonë na i gjen gjërat që na kanë humbur

– Nëna është ajo që gjithmonë na përqafon dhe ngushëllon kur ndihemi të pikëlluar

– Nëna asnjëherë nuk ndalet së brengosuri për ne. Qoftë kjo kur vonohemi apo çfarëdo tjetër.  /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress 

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.