Për të mbajtur jetën sek sua le të nd ezur, shumë njerëz përdorin “se xting”, që do të thotë të flasësh pi sët nëpërmjet mesazheve, por edhe me zë. Nëse jeni ndopak konfuzë për këtë, provoni të pyesni këto 4 shenjat të Horoskopit, për t’ju mësuar dy gjëra në lidhje me “se ks in në telefon”.

Dashi

Shenja e zja rrtë e Dashit udhëhiqet nga Marsi, pra nga pas ioni, dëshirat dhe ep shi. Ata njihen për dëshirën e madhe se ksu ale dhe janë gati për një eksperiencë të tillë kudo dhe kurdo. Ata janë mjeshtër të se ksit me telefon, sepse duan t’ua thoni troç se çfarë do të bënit nëse do të ishit me ta, gjithë kjo për t’ju eks ituar dhe për t’ju lënë me dëshirën për të kërkuar më shumë.

Ju pëlqen!

Binjakët

Duke qenë se binjakët udhëhiqen nga Mërkuri, ata kanë aftësi të flasin me partnerin me orë të tëra. Njerëzit e kësaj shenje i kushtojnë shumë rëndësi se çfarë partneri pëlqen dhe nuk pëlqen, madje janë natyrshëm të aftë të përdorin fjalët e duhura për t’ju tërhequr. Binjakët bëjnë kërkimet e tyre duke parë filma por nogra fikë apo duke lexuar libra ero tikë. Pra është e sigurt se fjalët që do të thonë apo veprimet që do të bëjnë, do të jenë gjithçka veçse bazike.

Akrepi

Njerëzit e kësaj shenje e trajtojnë çdo gjë në jetë me pa sion dhe intensitet, prandaj është e zakonshme të keni biseda pasionante nëse po flisni me dikë nën shenjën e Akrepit. Ndoshta do të duhet kohë që ata të jenë rehat për të bërë biseda er otike në telefon, por sapo të jenë, do të mësoni gjithçka për dëshirat e tyre se ksu ale më të thella. Të njëjtën gjë do të kërkojnë edhe nga ju.

Peshqit

Peshqit udhëhiqen nga Neptuni, i lidhur me ëndrrat, fanta zinë dhe kreativitetin. Ata duan ta kën aqin partnerin e tyre dhe përgjigjen shumë shpejt ndaj nevojave të partnerit. Nga të gjitha shenjat e zodiakut, peshqit kanë imagjinatën më të zhvilluar. Ata dinë t’i përdorin fjalët, në një mënyrë që krijon imazhe se ksi të qarta në mendjen e personit tjetër.

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.