Shaban Murati: Antishqiptarizmi…:

“Nuk e di cila filozofi financiare serbe apo greke u mëkon një grushti levantinësh fondamentalistë në Tiranë dhe në Prishtinë idenë idiote që urrejtja e tyre ndaj shumicës së kombit shqiptar i bën modernë në sytë e Europës. Bëjnë sikur nuk e kuptojnë që kjo s’ka lidhje me europianizmin, por është filoserbizëm dhe filogreqizëm, pra antishqiptarizëm. Po të parafrazosh Çajupin, Europa nuk ka besim te kokat e bukura, që nuk duan popullin e vet.”

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!