Gjenerali iranian Qasem Soleimani ka gjasa të jetë likujduar thjesht për llogari politike dhe elektorale. Sekretari i Mbrojtjes Mike Pompeo ka deklaruar gjatë një interviste për Fox News se autoritetet amerikane nuk e kanë ditur me siguri se kur dhe ku do të bëheshin sulmet që i atribuohen Soleimanit. 

Kishte plane për sulme iminente, por ne nuk e dimë me siguri se ku dhe kur do të bëheshin ato, tha ai. 

Me deklaratën e tij janë marrë gjatë sidomos me denatyralizimin e kuptimit të fjalës iminent që presupozon informacion të saktë për një ngjarje të sigurtë të afërt. Pa dashur Pomepo ka zbuluar diçka që ndoshta i jep të drejtë Iranit në mbrojtjen e vet. 

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.