Ballina Kërko

gazmend freitag - rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem të bëni një tjetër kërkim

Gazmend Freitag: Nëna Qamile (1940 – 2017)

Gazmend Freitag: Nēna Qamile (1940 – 2017)   Nëna ime, Qamilja e cila nuk zotëronte shkrimleximin, (jo pse e nuk e dëshironte shkollimin, por për shkak...

Piktura erotike e Gazmend Freitag plot harmoni e respekt

Piktori i njohur shqiptar Gazmend Freitag na sjellë pikturën erotike. Lakuriqësia hyri në botën e artit që në shekuli i XV-të, por është artisti...

Der bekannte albanische Kunstmaler Gazmend Freitag interpretiert das Schwert und den Helm Skanderbegs

Blutrote Magie und Metalllegenden Der Kunstmaler Gazmend Freitag interpretiert das Schwert und den Helm Skanderbegs 2014 besuchte der Kunstmaler Gazmend Freitag Wien, um sich im Kunsthistorischen...

Austri/ Piktori i madh shqiptar, Gazmend Freitag, vjen me disa kompozime të reja artistike

Piktori shqiptar nga Austria, Gazmend Freitag, i cili jeton prej shumë vitesh në Linz të Austrisë, vjen me disa kompozime të reja artistike. Mediat austriake...

Austri/ Media austriake vlerëson piktorin shqiptar Gazmend Freitag

Një vlerësim maksimal për artin e piktorit të mirënjohur shqiptar Gazmend Freitag është përcjellë nëpërmjet portalit austriak ”Linztermine”, i cili i ka kushtuar një...

Nga piktori i njohur shqiptar, Gazmend Freitag: Gjergj Kastrioti – Skënderbeu

Nga piktori i njohur shqiptar, Gazmend Freitag: Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, 2013 laps në letër, 56 x 42 cm

Helmeta dhe shpata e Skënderbeut, inspirim për piktorin Gazmend Freitag

Në vitin 2014 piktori Gazmend Freitag ka vizituar armët e Skënderbeut në muzeun historik në Vjenë. Kur e pa helmetën dhe shpatën e Skënderbeut...

Portretet e njerëzve të famshëm nga artisti i madh Gazmend Freitag

 Asie Duka Qëllimi i këtij „djaloshi“, i të gjithë aktivitetit të tij, tek e mira morale, joshet nga pikëpamja e vet e brendshme, ky është...

Veprimtaria e Gazmend Freitag

Edona Halili Arti është veprimtari krijuese artistike, e shpikur nga njeriu, për dallim nga veprat e natyrës, që pasqyron ambientin që na rrethon nëpërmjet riprodhimit...

Kur e pashë për herë të parë! – piktori me nammadh, Gazmend Freitag

Gazmend Freitag, Linz, 2018. Foto: Johann Traunwieser Takimi i parë, shikimi i parë… kush nuk e ka përjetuar këtë moment,...

Lajmet e fundit