Terapistja e njohur e seksit, Dr. Ruth Westheimer, ka folur për efektet që rrjetet sociale po i shkaktojnë te mijëvjeçarët.

Psikoterapistja 90-vjeçare beson se rrjetet sociale janë duke i bërë mijëvjeçarët të vetmuar dhe janë duke ndikuar në aftësinë e tyre për t’i mbajtur lidhjet romantike.
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

E njohur si “Dr. Ruth” përgjatë Shteteve të Amerikës, autorja e lindur në Gjermani ka shpjeguar se rrjetet sociale kanë ndikuar edhe në aftësitë sociale të jetës reale.

“Jam tejet e shqetësuar për vetminë. Njerëzit janë duke e humbur artin e komunikimit. Ata vazhdimisht janë duke qëndruar në telefonat e tyre të mençur. Ju shihni shpesh çifte në restorante duke qëndruar secili në telefonin e tyre. Ky është problem i madh për lidhjet romantike”, ka thënë ajo.

Ajo ka shpjeguar se lidhjet sot janë shumë më të vështira për t’u mbajtur shkaku i internetit.

“Interneti sot po iu jep njerëzve pritshmëri të paarsyeshme, sikur ajo që femrat presin një Princ me një kali të vijë dhe të dashurohen në të”.
/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]