Religjioni nga njerëzit e zakonshëm konsiderohet si i vërtetë, nga të mençurit si jo i vërtetë, ndërsa nga sunduesit konsiderohet i dobishëm.

Seneca – ishte një filozof stoik romak dhe burrshtetas. Ai ishte mentor e më vonë edhe këshilltar i perandorit Neron. Përderisa ai u detyrua të bëjë vetvrasje për shkak të pjesmarrjes së supozuar në një konspiracion për vrajsen e Neronit, disa burime më vonë thonë se ai mund të ketë qenë i pafajshëm.

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]