Reagon me të drejtë deputetja Albulena Haxhiu ndaj kërcënimeve “dhe tendencat për frikësim ndaj zyrtarit të KQZ-së nga përfaqësuesit e PDK dhe LDK në KQZ” që u panë drejtëpërsëdrejti në televizionet shqiptare, shkruan MekuliPress.com

Ja kritika e saj e shprehur në median sociale facebook::

“Kur po kritikohet dikush që mbanë post të lartë, po reagojnë medie e ojq dhe po e quajnë kërcënim ndërsa kur LIVE në TV, kërcënohet një shërbyes civil atëherë askush nuk reagon!

Institucionet përgjegjëse duhet të ndërmarrin veprimet mbi kërcënimet publike dhe tendencat për frikësim ndaj zyrtarit të KQZ-së nga përfaqësuesit e PDK dhe LDK në KQZ.
E papranueshme se si kryetarja e KQZ-së lejon që kjo t’i bëhet një zyrtari në institucionin që ajo drejton!”
©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.